Ασφάλιση Yγείας

Μία νέα προσέγγιση για την υγεία! Τώρα πλέον μπορείτε να «χτίσετε» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα στα μέτρα σας, ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Γιατί χρειάζομαι ιδιωτική ασφάλιση Υγείας σήμερα;

 • Το δημόσιο σύστημα υγείας μειώνει σταδιακά τις παροχές του προς τους ασφαλισμένους του και απαιτείται να συμπληρώνουν οι ίδιοι τα κενά που δημιουργούνται.
 • Οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας γίνονται ολοένα και πιο ακριβές και η πρόσβαση σε αυτές, χωρίς ιδιωτική ασφάλιση, είναι πολλές φορές απαγορευτική.
 • Ο τρόπος ζωής μας οδηγεί σε αύξηση των προβλημάτων υγείας όπως καρδιολογικά, εγκεφαλικά και διάφορα είδη καρκίνου που απαιτούν σημαντικές δαπάνες για την αντιμετώπισή τους.
 • Μια σοβαρή ασθένεια ή μια παρατεταμένη νοσηλεία μπορεί να καταστρέψει οικονομικά ένα νοικοκυριό ή να οδηγήσει σε δραματική μείωση των υφισταμένων περιουσιακών στοιχείων του, αλλάζοντας για πάντα την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Ο δανεισμός δεν ήταν ποτέ αλλά και ιδιαίτερα σήμερα η λύση.
 • Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η λύση αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να την αποκτήσει μόνο όταν έχει καλή υγεία.

Όταν πια παρουσιάζονται προβλήματα υγείας η ασφάλιση είναι ουσιαστικά ανέφικτη. Άρα η απόφαση σας δεν πρέπει να μετατίθεται στο μέλλον!

1. Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα

Καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας στο Δίκτυο Νοσοκομείων που έχετε επιλέξει, σε όποια θέση νοσηλείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.
Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τη συμμετοχή και το όριο κάλυψής σας. Παρέχετε επίσης και η Άμεση Ιατρική Βοήθεια, νοσηλεία στο εξωτερικό και αποκλειστική νοσοκόμα. Για ορισμένα πολύ σοβαρά περιστατικά, όπως καρκίνοι, καρδιολογικά και εγκεφαλικά επεισόδια δίνεται 100% κάλυψη.

 • 6 διαφορετικά όρια κάλυψης
 • 6 επιλογές συμμετοχής ή μη
 • 4 θέσεις νοσηλείας (δωμάτιο)
 • 3 Δίκτυα νοσοκομείων
 • Φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία
 • Check up, ενδοσκοπήσεις και άλλα
2. Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα

Το πρώτο πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσηλείας μόνο από ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι απίστευτα προσιτό. Καλύπτει την νοσηλεία σας έως τα 20.000 ευρώ, χωρίς να χρειαστεί απολύτως καμία δική σας συμμετοχή, ενώ παρέχει και Άμεση Ιατρική Βοήθεια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ασφάλισης για μικρούς και μεγάλους.

3. Επείγοντα περιστατικά

Πολλά επείγοντα περιστατικά υγείας αντιμετωπίζονται στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) των νοσοκομείων χωρίς τελικά να χρειαστεί νοσηλεία. Το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» σας καλύπτει για έξοδα που προκύπτουν από τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα πολυιατρεία Medifirst, καθώς και σε όλα τα Κέντρα Υγείας και δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Επιπλέον περιλαμβάνει και την κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, ενώ καλύπτει και τα έξοδα σε Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.

4. Γιατροί & Διαγνωστικές εξετάσεις

Αποτελεί παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης που σας προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, απεριόριστες ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται σε ιατρείο και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 εναλλακτικά Δίκτυα Γιατρών και Διαγνωστικών κέντρων, με ή χωρίς τη δική τους συμμετοχή στα έξοδα.

5. Επιδόματα Υγείας

Έχετε 3 διαφορετικές επιλογές στη διάθεσή σας οι οποίες σας εξασφαλίζουν οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω, ή να τα συνδυάσετε μεταξύ τους με οποιοδήποτε τρόπο:

 • Επίδομα νοσηλείας το οποίο τους δίνει ένα ποσό για κάθε ημέρα νοσηλείας έως και 6 μήνες.
 • Επίδομα χειρουργικής επέμβασης με το οποίο τους καταβάλλεται συγκεκριμένο ποσό ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής τους επέμβασης.
 • Επίδομα Σοβαρών ασθενειών που καλύπτει 14 ιατρικές περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, εγκεφαλικού κλπ. Έχετε 4 επιλογές κάλυψης από €5.000 έως €50.000.
6. Φάρμακα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τη συμμετοχή σας σε ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα φάρμακα, ως και €1.000 το χρόνο.
Η επιλογή των φαρμάκων συνδυάζεται με την κάλυψη «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις» ή «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα».

New posts in your inbox

Αρέσει σε %d bloggers: